Hoppa till sidans innehåll

Banbeskrivning samt lite övrig info

12 SEP 2018 23:37
Banbeskrivningarna är uppdaterade samt läget inför lördag!
  • Uppdaterad: 13 SEP 2018 07:50

För de som vill och orkar läsa igenom så är nu banbeskrivningen uppdaterad för respektive sträcka. Blev lite långt men känner ändå att vi missat att nämna många fina ställen efter banorna. Ni kan läsa banbeskrivningarna här!

Testsprang hela slingan igår och insåg lite sent att jag nog missat lite de här med höst så det är tur man har kompisar som kan låna ut en pannlampa. Upptäckte att trailen hade lika fina vyer även i mörkret. Banan känns bra och sådär lite lämpligt blöt :) Ni som är intresserade kan se 22km banan här på Garmin Connect
TrailÖvik by night

Annars löper jobbet på och bitarna börjar falla på plats.
PM med den slutgiltiga informationen kommer att publiceras under morgondagen. Har dröjt lite då vi funderat lite på starttiderna och testsprungit en del för att de ska stämma så bra som möjligt på de olika sträckorna. Förvarnar att det eventuellt kommer bli en förändring på starttiden för 5.7 och 12km då den ev skjuts fram 10 min men vi gör sista testerna imorgon och meddelar det tydligt OM det blir en förändring.

Vi i arrangörstruppen är taggade för tävling och vi hoppas ni som löpare kommer få en fin upplevelse!

Ni som ännu inte anmält er kan göra det via efteranmälan fram till 23:59 den 13/9 eller på plats på lördag senast kl 11:30.

Välkomna!

Mvh
Banansvarig
Jonas

Skribent: Jonas Hälldal
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Pronova Stor

Näslunds friplant

 Sjölunds värme Stor